Monday, November 8, 2010

~imtihan n syita'~

bismillahirrahmanirrahim...

Dah lama x post kt blog ni..rindu pulak even x tau nak tulis ape.:) alhamdulillah br je abes imtihan awal untuk sem ni...n result pun semua dah dapat..ermm..alhamdulillah syukur...even rasenye kalau usaha lebih lagi mesti boleh dapat markah lg bagus...hihhi..budak rajin katakan..mcm tula gayenye..:)...orang kate belajar awal2 senang masuk n mudah tpi bg amal, ade betulnye tpi kadang2 amal ni jenis last minute br masuk..myb ikut org jgk kot...tpi belajar last minute ni ade buruknye jgk..saat2 akhir nk exam br nk msukkn semua dalam otak kita yg ade spacenye yg terhad...boleh pusingla...:)...so,better belajar jela dari awal even x masuk ke ape xdela pening nnt dh nak exam kn???....(ckp berdasarkan pengalaman)..hihi..papepun alhamdulillah syukur sgt dgn markah2 yg amal dapat...kena usaha lg kalau nak lebih kn..chayok2 untuk imtihan thani n niha'ie nant...khas jgk kt semua member2 yg sedang mengalami fatrah imtihan nie...bittaufiq wannajah...:)

Tatkala fatrah imtihan sedang berlangsung, syita' pula baru menjelma..kadang2 sejuk kdg2 panas tapi kesejukan tu dah dirasai...dlm umh pun dh boleh dh pki baju sejuk n duk dlm selimut jela..:) kulit pun dah mula kering..kenala sapu losyen banyak2 kn..:)...x sabar rasenye nak tunggu syita' yang betul2 tapi nnt dah rase xnak plk x tahan sejukla..mcm2..nila manusia...x pernah nk syukur..hihiii..

p/s: BITTAUFIQ WANNAJAH SEMUA YANG IMTIHAN..ALLAH YUSAHHIL UMURANA...n selamat menyambut syita'..ibu ayah n family: doakan amal berjaya n happy sentiasa ye..:)

No comments:

Post a Comment