Friday, December 16, 2011

kehilangan~

alhamdulillah, kehilangan benda yang sgt berharga sudah cukup buat hati ini sedih, hari ini cukup 5 bulan perkahwinan kami, 2 minggu lepas kami kehilangn anugerah permata yg dinanti2kan pasangn yg baru bernikah....pada 24hb 11, tidak disangka2kan disebabkan negative selepas preg test...malam itu, turun darah n tak syak apa2 mungkin period, keesokan paginye, g toilet tengok ade darah ketulan lain dari period sebelum2 ni, bgtau kt housemate n adik, then g je class walaupun darah dh bnyk turun, sakit perut n sakit pinggang...mmg x senang duduk kt class tapi cool je..:) balik tu dah x thn, drg bnyk n still ketul2...ajak kawan2 g hospital, doc ckp rahim kosong n pregnant pun xde, n doc bg ubat suh datang esok pulak...esoknya g jumpe doc scan n die seluk tgk, die ckp myb dah gugur klu gugur myb dah 3 minggu lps, still x caya...senyap jela..n amik ubt ape yg doc bg....susah jgk nak terima mulanye, senyap je....bgtau family, n my hubby, just bgtau bleeding je, then die terus fly dr mesia ke jordan...sgt2 terharu, sgt2 memerlukan die pada saat itu...alhamdulillah hari ke 10, bleeding dh stop... n today, bad news from my sister, she also misscriage after month...ya allah bnyknye dugaan, hati ini sedih walaupun 3 minggu baru n x tahu lg pulak yg dh 5 bulan n menunggu2 saat baby ini akan lahir, semoga ecah n abg dent tabah, allah nk uji n anak2 kite tggu kt syurga i.allah...ade hikmahnye n myb ade rezeki lain allah bg,,,:).....abg, maafkan ayang, i.allah ade rezeki lain, kite usaha n doa same2 ye...love u sayang,,,:)<3<3<3

No comments:

Post a Comment